FENTEtrøkket kart og info

* HUSK Å HOLDE AVSTAND PÅ MINIMUM EN METER TIL ANDRE
* BRUK ANTIBAC OFTE OG NØYE
* FØLG OPPMERKING - DET ER DITT ANSVAR Å UNNGÅ SMITTE

For 22. gang vil FENTUN ønske velkommen til fjelltur på Dagalifjell. Begge løypene starter fra Vasstulan 1100 og det er to alternative løyper en øst og en vest for veien.

Begge turene går i 1100 - 1200 m.o.h, i lett og flott høyfjellsterreng.  Bruk dagen, mange flotter plasser å raste.  ALLE MÅ registrere seg når de kommer tilbake FRA TUREN. Dette for å sikre oss at ingen er ”gjenglemt” i fjellet! (Går noen direkte til hyttene sine må de ringe tilbake til Guri på 908 36 665 og si de er kommet ned, ellers starter vi leteaksjon!!)

På tunet og innendørs er det salgsboder. Salg av småretter, kaker og drikke direkte via QR kodesystem. Etter endt tur får du utdelt årets pins. Har du gått 5, 10, 15 eller til og med 20 år så venter en ekstra påskjønnelse.

Du er velkommen til å oppholde deg ute eller i salongene i 2.etg. på Vasstulan 1100. Der er det også bar med alle rettigheter. 

Fentun ønsker deg en god tur og takker for at du deltar med oss!

Litt om Fentun og FENTEtrøkket: FENTEtrøkket skal være en arena der tilreisende jenter, hyttejenter og bygdejenter skal møtes og ha en trivelig helg i sammen. Fentun - som arrangerer FENTEtrøkket, er et nettverk for jenter i alle aldre. Vi ønsker å fokusere på samhold og samarbeid og gjennomføring av FENTEtrøkket og andre arrangement. 

Bli ei Fente og bli med i Fentun du også! Innmelding på Fentun stand eller på post.fentun.no

* HUSK Å HOLDE AVSTAND PÅ MINIMUM EN METER TIL ANDRE
* BRUK ANTIBAC OFTE OG NØYE
* FØLG OPPMERKING - DET ER DITT ANSVAR Å UNNGÅ SMITTE