FENTEtrøkket kart og info

For 21. gang vil FENTUN ønske velkommen til fjellmarsj på Dagalifjell. (kart nederst - denne infoen blir også delt ut ved innregistrering)  Ny info om løypene fra Vasstulan kommer, nedenfor viser hvordan løypene har vært de siste årene.

Mange av dere er nå godt kjent i løypa, men mange er nye! Turen går i ca. 1100 m.o.h, i lett og flott høyfjellsterreng. Kart finner dere på baksiden.

Viktig å gjøre seg kjent med det. Løypa er merket med blå F-er og skilt.

Fra Torsetlia og opp til Fyritjønn går kort og lang tur samme løype. Herifra blir de delt, kort tur til høyre og lang til venstre.

Ved Fyritjønn blir det fenalår og torader fra ca 10.30 - 11.30. I 5 km løypa får du også smake fenalår.

KORT TUR - 5 KM: Følg skilt med kort og lang løype til det står skilt med kort løype rett fram der de lengste løypene tar mot høyre. Følg deretter kort løype skilt videre og ta til venstre tilbake mot Torsetlia, følg blå merker. Bruk dagen, mange flotter plasser å raste.

KORT TUR - 10 KM:. Følg skilt med kort og lang løype til Fyritjønn. Ta av mot høyre og følg skilt og blå F-er tilbake til Torsetlia. Bruk dagen - mange flotte plasser å raste.

LANG TUR - CA 20 KM: Ved Fyritjønn går turen til venstre langs vannet og er fortsatt merket med blå F-er. (OBS. Traktorveien mot Syningan har ingen blå merker). Ved Syningan tar løypen av mot høyre og har blåe F-er igjen med retur til Torsetlia

ALLE MÅ registrere seg når de kommer tilbake FRA TUREN. Dette for å sikre oss at ingen er ”gjenglemt” i fjellet! (Går noen direkte til hyttene sine må de ringe tilbake til Torsetlia 908 36 665 og si de er kommet ned, ellers starter vi leteaksjon!!)

Program for dagen:

Fra Kl 09.00: Registrering til Fjellmarsjen. Går du det 10-ende året - fantastisk! og husk å levere staven ved innregistrering for stempling.

Kl 11.00-17.00: AKTIVITETER OG FENTUN MARKED - Fentunbedriftene har salgsstand med bla. kunsthåndverk, glass- og keramikkarbeider, bunader, gaveartikler og lokalprodusert mat i stuene. På tunet er det salgsboder og du kan kjøpe deg kaffemat og drikke. Etter endt tur får du utdelt årets pins og hjemmebrygget øl. Har du gått 5, 10 eller 15 år så venter en ekstra påskjønnelse.

Kl 13-16.30 Salatbar og åpen bar inne i peisestua.

Du er velkommen til å oppholde deg i salongene, på terrassene og i området rundt husene, så lenge du måtte ønske.

Mulighet for dusj inne på Vasstulan kr 50,- pr. pers., henvend deg i resepsjonen.

Fra Kl 19.00: Velkomstdrikk i peisestua

Kl 19.30: Fentuns fantastiske Fjellmatbuffet

fra Kl 21.30 : Vi nyter kvelden videre og lar oss underholde av trubaduren Elling Hem.

FENTUN MARKED - er også åpen søndag fra 10.00 – 12-00.

Fentun ønsker deg en god tur og takker for at du deltar med oss!

Litt om Fentun og FENTEtrøkket: FENTEtrøkket skal være en arena der tilreisende jenter, hyttejenter og bygdejenter skal møtes og ha en trivelig helg i sammen. Fentun - som arrangerer FENTEtrøkket, er et nettverk for jenter som ønsker å fokusere på samhold og hvordan vi kan gjøre hverandre bedre. Vi vil være en støtte både for de som ønsker å starte egen bedrift eller bare være med i et sosialt nettverk.

Bli ei Fente og bli med i Fentun du også! Innmelding på Fentun stand eller på post.fentun.no

kart Fentetrøkket ny str